CBEE deschide porțile

C

Vineri, 14 mai, la Colegiul Biblic Est-European este sărbătoare. O frumoasă tradiție studențească face ca această sărbătoare să se numească ZIUA PORȚILOR DESCHISE. O zi întreagă, oricine dorește, poate să participe la cursuri și să viziteze școala. Se pot cere informații suplimentare, se pot cunoaște o parte dintre profesori, precum și viziunea acestei instituții.

Vineri vor fi oferite cursuri atât de teologie cât și de media. Dintre cele de teologie menționez: Culte False (Adi Soporan) și Viață Creștină (subsemnatul); iar dintre cele de media: Animație Video și Layout cu Lidia Ban și Florin Iosif.

Organizatorii speră ca atmosfera să fie molipsitoare. Și chiar ar fi bine să fie așa… Se prea poate ca unii dintre vizitatori să se regăsescă acolo. Ocazia s-ar putea transforma într-o oportunitate concretă. Fie ca Domnul să vegheze asupra acestei manifestări și prezența Lui să fie simțită în toate.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.