Rugă pentru… mașini

R

Priviți vă rog și minunați-vă. Este varianta americană (și implicit evanghelică) a rugăciunii pentru cai, căruțe și alte acareturi din gospodărie. Poate ați crezut că doar preoții ortodocși fac slujbe pentru animale sau mașini, dar nu este așa. Pastorul din imagine chiar este convins de ce spune acolo (urmăriți și perplexitatea participanților, totuși).

Doamne ocroteste aceste masini si pe nevasta-mea!

Vezi mai multe video din auto-moto

comentarii

  • Nu e de mirare, doar America e tara tuturor posibilitatilor…sa cred oare ca acesta a fost modelul care a inspirat un pastor roman din judetul Arad, care la deschiderea unei noi biserici, a facut ungerea cu undelemn a stalpilor frontali de sustinere ai bisericii..???

    • Nu știu dacă pastorul arădean s-a inspirat de la cel american, Daniela!
      Ce știu este că derapaje de felul acesta pot avea loc oriunde și în cele mai variate ipostaze. Tocmai de aceea e bine să rămânem lângă Scriptură și să slujim într-un mod cu adevărat rezonabil.

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.