Închinare împreună, zidire împreună

Deși nu voi participa la eveniment, îl recomand cu căldură. Este vorba de evenimentul anual al Bisericii Baptiste Speranța Oradea (BBSO). Anul acesta are loc de Ziua Națională a României, la Sala Sporturilor. Participă sute de muzicieni și cântăreți, care vor face să răsune laude în cinstea Domnului. Nu ne îndoim de talentul și rigoarea acestor oameni, nici de mesajul încurajator transmis de pastorul Cristi Sonea.
Fie prezența lui Dumnezeu o realitate pentru multe inimi. Într-un spațiu impropriu (întotdeauna am considerat Sala Sporturilor improprie unei închinări optime), să atingă Dumnezeu inimile. Dincolo de ambianță, spiritualitatea acelor momente să fie cu adevărat ziditoare.
Doresc tuturor organizatorilor mult spor și succes. Vă doresc dvs., dragi oaspeți la eveniment, un timp care să vă tihnească. M-aș bucura să aud că toți au plecat de acolo altfel decât au venit: mai tonici, mai încrezători.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.