Elogiu paulin

E

Mircea Duțu este unul dintre dascălii noștri de calibru. Profesor universitar și președintele Universității Ecologice din România, domnia sa atacă un registru foarte larg de teme.

Vă propun să-l citiți într-un eseu dedicat apostolului Pavel și scris în 2009. Are o savoare specială acest articolaș. Sunt sigur că vă va face plăcere. Textul AICI.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.