Vestea Bună: prima binecuvântare

V

La un an de la deschidere, Biserica Vestea Bună din Beiuș celebrează prima binecuvântare de copil. Ionuț și Lavinia Pantiș îl aduc la casa Domnului pe Ștefan, întâiul lor născut.

Credem că Dumnezeu ne va da o dimineață specială, o dimineață în care binecuvântarea Lui să coboare peste întreaga biserică. Într-un mod aparte ne-o dorim peste micuțul Ștefan și părinții lui. Fie peste această familie protecția și prezența deplină a Domnului.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.