Un nou an la CBEE

U

Colegiul Biblic Est European din Oradea își deschide din nou porțile pentru noi studenți. După cum ne informează site-ul oficial al școlii (http://cbee.ro/ro/admitere.html), interviul va avea loc la 23 iulie ora 10.00.

Excelență, integritate, inovație – iată dezideratele acestui colegiu. Parte din rețeaua școlilor teologice europene, Colegiul Biblic Est European oferă atât cursuri de teologie cât și de media. Cu profesori din țară și străinătate, cu o exeperiență de 10 ani de pregătire biblică, această școală cred că este un loc potrivit pentru mulți tineri. Avem în bisericile evanghelice tineri care vor mai mult și care încă nu au avut posiblitatea să acumuleze. Aici cred că este un loc prielnic și un mediu atrăgător.

Mai mult, colegiul poate fi o rampă de lansare pentru cei care vor să lucreze în misiunea mondială. Apoi sunt suficiente oportunități pentru cei care vor o pregătire media temeinică. Toți știm că a pune mass-media în slujba Cuvântului este unul dintre cele mai înțelepte lucruri.

Să fim, așadar, învățăbili și să căutăm cele mai bune oportunități de pregătire.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.