Rugăciune (95)

R

Vremea este a pocăinței, vin către Tine, Făcătorul meu; ridică de la mine lanțul cel greu al păcatului și, ca un îndurat, că-mi iertare de greșale.

Să nu mă urăști, Mântuitorule, să nu mă lepezi de la fața Ta; ridică de la mine lanțul cel greu al păcatului și, ca un milostiv, dă-mi iertare de greșale.

(Andrei Criteanul – 660-740)

comentarii

  • Cata vreme se zice „Astazi”…ce bine este sa prinzi momentul!
    In secolul(xxi)din pacate in europa occidentala nu se mai prinde atat de bine lucrul acesta de o valoare inestimabila-Recunostinta

    • Întotdeauna recunoștința a fost o floare rară. Poate acum, odată cu degradarea fulminantă a lumii, va fi și mai rară…

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.