Printre tineri

P

Azi, ora 18.30 și mâine (sâmbătă), ora 18.00 voi fi printre tineri. Două programe special gândite cu și pentru tineri.

Cel de azi se va desfășura la Biserica Efrata din Oradea și va marca – din câte am înțeles – intrarea în vacanță în privința programelor de tineret. Vom pune un fel de punct unui an în care tinerii au ascultat predici, mărturii și s-au închinat prin cântare. Sper ca și de data aceasta, chiar dacă vacanța bate la ușă, cei prezenți să aibă minți și inimi dischise pentru Scriptură. Vom face, cu ajutorul Domnului, o retrospectivă asupra principalelor evenimente din viața Mântuitorului.

Programul de mâine (adică sâmbătă) va avea loc la Biserica Penticostală Emanuel din Bistrița. Înțeleg că aici va fi o întrunire mai mare, cu participanți veniți și din alte biserici. Cu ajutorul Domnului voi avea un mesaj din cartea Eclesiatul care cred că va fi pe înțelesul tinerilor prezenți. Nădăjduiesc să-mi întâlnesc pe acolo atât foști colegi cât și foști studenți. Deși am slujit rar în Bistrița, mă rog lui Dumnezeu pentru călăuzire și impact.

Așadar, două zile în care voi redeveni tânăr. Voi încerca să mă pun în pielea adolescenților care navighează pe internet și își expun fotografii amuzante pe feisbuc. Voi încerca să fac atractiv Cuvântul lui Dumnezeue pentru o generație tot mai expusă altor voci. Fie Domnul peste mine și la ducere și la întoarcere!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.