LA MULȚI ANI!

L

Nu pot ajunge pe la voi, pe la toți. Pot însă aici și acum, în zori de 2015, să vă urez un sincer LA MULȚI ANI. Grație internetului – această nouă realitate pe care greu o explicăm și-o stăpânim – urările pot ajunge departe. Putem afla unii de alții, ne putem cunoaște cât de cât și ne putem aduna sub stindarde comune. O mișcare ce-și are propriile legi ne face să revenim aici pentru a nu ne pierde unii de alții.

După cum știm, începuturile sunt marcate de speranță. Dar nu numai atât. O alchimie neștiută aduce odată cu ele și o doză necesară de entuziasm. Să mai adăugăm o fărâmă de inconștiență și rețeta-i gata. Cam în această postură ne aflăm noi în aceste zile. Nu ne rămâne decât să ancorăm această încărcătură emoțională în realități sigure. Să ne clădim anul pe temelii trainice! Să-l înrădăcinăm în principiile Scripturii și să-l creștem frumos printre semeni. Să nu uităm că timpul este cel mai mare tezaur și astfel o meterie primă extraordinară. Să nu-l irosim, să nu fim apatici, dar nici pripiți. Dacă tot ni se mai adaugă un an, să fim la înălțime și să ne înțelepțim pe măsură.

Încă o dată, alese binecuvântări vă doresc. Mulți și fericiți ani să vă dea Dumnezeu. Alături de cei dragi, să aveți parte de cea mai bună companie. Sufletește să vă fie bine, chiar în momentele de încercare. În plan spiritual, să dăm dovadă de maturitate și bucurie. Convinși că toate trec odată cu noi, să învățăm anul acesta a ne bizui pe Dumnezeu. LA MULȚI ANI!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.