În Țara Oașului (din nou)

Cu ceva timp în urmă am fost dincolo de Negrești Oaș pentru câteva întâlniri cu familiile. Am avut ocazia să întâlnesc cupluri de diferite vârste și din diferite biserici. A fost o experiență interesantă de slujire și cred că am lăsat în urmă o mireasmă tonică.

Tot atunci, grație slujitorilor de la Biserica Penticostala Nr. 2 din Negrești Oaș, am programat o altă vizită. Ea constă în două programe, unul în seara asta și al doilea sâmbătă dimineață. Înțeleg de la organizatori că au confirmat și celelalte biserici din jur. Nădăjduiesc într-o atmosferă bună și interes pentru tematica abordată.

Nu în ultimul rând mă bucur să-mi reîntâlnesc doi foști studenți. Ei conduc biserica ce organizează evenimentul. Mă bucur să-i pot încuraja și să le pot fi alături. Îmi doresc să aibă o slujire de impact și să aud numai de bine.

Fie Domnul cu noi toți, așadar. Sper să nu prind ninsori proaspete, ci numai inimi proaspete pentru Cuvântul Lui.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.