„În lumina Cuvântului”

Așa se numește emisiunea pe care-o realizează Radu Mariș, unul dintre tinerii pastori din Bihor. Mi-a fost student, iar acum – printr-un concurs de împrejuări – iată-mă la emisiunea ce-o realizează. Aveți aici doar o parte a dezbaterii care se va transmite la postul de televiziune Credo TV. După cum observați, este vorba de relația dintre Pavel și colaboratorii săi (Timotei și Epafrodit). Calitatea de mentor a apostolui este o temă ce străbate mai toate epistolele. Este mereu preocupat de găsirea, formarea și susținerea slujitorilor tineri. Pentru Pavel slujirea este o muncă de echipă. Armonia, sârgul și coeziunea sunt doar câteva dintre calitățile pe care toți trebuie să le aibă.
Sper din tot sufletul ca dezbaterea noastră să fie ziditoare. Universul biblic este fascinat pe indiferent din ce unghi te apropii de el. Tocmai de aceea nădăjduiesc să trezească interes. Iar pentru că Radu este la început de drum în ceea ce privește emisiunea, îi doresc mult spor și iluminare. Fie Domnul cu noi toți!

comentarii

  • Preaiubitule,( Radu Maris ) doresc ca toate lucrurile tale să-ţi meargă bine, şi sănătatea ta să sporească tot aşa cum sporeşte sufletul tău. – 3 Ioan 1:2

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.