David Drăgan s-a întors acasă

D

Mă grăbesc să anunț o veste extraordinară. David Drăgan, băiatul dintr-o familie onorabilă din București, s-a întors acasă. Am comentat dispariția lui AICI, iar apoi am revenit cu detalii și speranță AICI. Sunt extrem de încântat să vă înștiințez că David este bine și din nou în sânul familiei. Când orice speranță omenească se năruise, Dumnezeu a săvârșit minunea. Familia savurează pe bună dreptate această întoarcere.

Nu am detalii suplimentare acum, dar de îndată ce voi relua legătura cu tatăl vă voi ține la curent. Dar, orice ar fi fost în acest răstim, oricât de paradoxală e întreaga situație, bine că s-a sfârșit așa. Nimeni nu i-a mai încurajat pe acești oameni, decât cei care le-au fost alături în rugăciune. Mă simt responsabil să vă mulțumesc tuturor care ați mijlocit pentru David. Mă refer la cei care au aflat de situație prin intermediul acestui blog.

Fie ca inimile noastre să se umle de speranță. Să credem într-un Dumnezeu mare și care lucrează acolo unde oamenii își pierd orice nădejde. Să fim în continuare cu inimile tari în Domnul!

comentarii

 • Da,Dumnezeu a dat acesta mare biruinta,impreuna cu rugaciunile tuturor celor care s-au luptat impreuna cu noi.Va multumim.A fost o batalie spirituala,care trebuia dusa in primul rind de catre Lucian.A biruit,s-a intors acasa si a declarat: Slavit sa fie Domnul care m-a scapat.Acum este foarte slabit si nu poate spune multe lucruri.Am scris cite ceva fr.Ghita si il rog pe el sa comenteze.
  Cu ocazia acestei intimplari,m-am gindit la depresia proorocului Ilie.Mi-am pus citeva intrebari si inca mai maditez la raspunsuri.Iata-le:
  – Domnul i-a spus sa omoare toti prooroci,sau a facut-o din rivna?
  – A omorit Ilie pe cei patru sute de prooroci care mincau la masa Izabelei?
  – Daca nu i-a omarit,atunci cind Izabela s-a blestemat,se baza pe influenta demonica a proorociloe ei?
  – Daca Ilie chiar vroia sa moara, nu fugea de Izabela.Oare era sub influenta demonica a cului rau?
  – Domnul Isus ne-a invatat sa ne rugam:Si ne izbaveste de cel rau.Acest lucru este valabil si pentru cei mai tari in credinta?
  Cu siguranta raspunsurile corecte le vom afla odata,dar cred ca trebuia sa luam in considerare si lupta teribila dusa de cel rau pentru ca multe suflete sa mearga cu el.Domnul sa ne dea putere si sa ne izbaveasca de cel rau.

  • Mă bucur de intervenția ta. Când eu am scris materialul nu citisem incă mesajul trimis (prin e-mail). Din cauza asta nu am făcut nici o referire.
   Savurăm cu toții minunea lui Dumnezeu!

 • Slăvit fie Domnul. Am avut speranta ca Domnul il va aduce acasa. Chiar şapte trecuta eram pe munte la Busteni. .. si de sus de tot unde vedeam totul in jos, m-am rugat Lui cu lacrimi pentru un prieten si frate, sa putem sa ne vedem si sa ne invităm impreuna. . DOMNUL E MARE.

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.