Corabia Copiilor – lansare la apă

C

Vă informez, cu candoare, despre apariția unei noi reviste pentru cei mici: Corabia Copiilor. Lansarea va avea loc marți, 1 iunie (de Ziua Internațională a Copilului) la Librăria Metanoia din Str. Nufărului, colț cu Apateului, ora 16.00.

Alcătuită de un colectiv redacțional experimentat, revista se adresează copiilor între 7 și 12 ani. Plină de imagini, curiozități și articolașe, revista are un scop educațional declarat. Dezideratul echipei este să atingă deopotrivă mintea și inima, iar apoi să modeleze caracterul. Într-o lume care își pierde perspicacitatea morală, Corabia Copiilor dorește s-o recupereze.

Vă așteptăm cu drag la această lansare… la apă. Lumea copilăriei poate trezi nostalgii nebănuite. Și mai este ceva: copiii sunt mereu lecții vii pentru adulți. Sunt modele de sinceritate, smerenie și blândețe. Să le fim alături, la pupă, și să dorim acestei reviste VÂNT PRIELNIC!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.