Zâmbetul săptămânii (24)

Z

Legea disproporției în desfășurare! Fiecare își duce povara… celuilalt. Dacă la mijloc nu stau probleme medicale (la el), atunci femeile au tot dreptul să militeze pentru emancipare și izbăvire din sclavia… lăzilor.

comentarii

  • Da chiar asa, ca tot ni se spune ca femeia e vas mai slab…atunci sa fie tratata ca atare din toate punctele de vedere…cu un vas slab, fragil te comporti totdeauna cu grija, nu pui greutati uriase pe el, nu il arunci neglijent cu gandul ca si maine, el va fi acolo,la indemana ta, sa te poti folosi de el cand doresti..nu, pentru ca s- ar prea putea sa nu suporte acea greutate mai mare decat poate el” duce” si…risti sa ramai fara el, sa se sparga…si cred ca stim cu totii foarte bine ca , din pacate, uneori, ne dam seama de valoarea unui lucru abea dupa ce nu il mai avem…

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.