Sărbători Fericite

S

Deși nu avem parte de un Crăciun cernit, să ne bucurăm totuși.

Vă doresc har de sus, binecuvântări de tot felul și discernământ spiritual.

Să fredonăm un colind vechi de când e lumea împreună cu Ștefan Hrușcă. Apoi, cu sufletele deschise către Cel de Sus și cei de lângă noi, să pășim peste vremuri victorioși.

comentarii

 • Pace

  Ma numesc Copil Sebastian, sunt din Arad, de la Biserica Penticostala Betel si v-as deranja cu doua intrebari:

  1. sintagma din Isaia 7:14-16 „…va sti sa lepede raul si sa aleaga binele” in ce masura il privesc pe Domnul Isus

  2. in Matei 1:19 se face afirmatia ca Iosif nu vroia sa o faca de rusine pe Maria, afland despre faptul ca e insarcinata, cum oare putea sa evite aceasta rusine ce s-a abatut asupra ei (fiind insarcinata extraconjugal), privind contextul vremii iudaice.

  stiu ca nu sunt in acord cu urarea de sarbatori, dar tot cu ocazia sarbatorilor mi-am pus intrebarile sus mentionate.

  Va multumesc.

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.