Rugăciune pentru Teodora

R

Teodora este un copil așteptat de 11 ani. Tatăl ei, Cristi Dragomir, este fondatorul și liderul grupului Ierusalim (București). Încă înainte de naștere fetița a fost diagnosticată cu o malformație de inimă. După ce s-a născut i s-a depistat și  trisomie 18 – o boală foarte gravă.

Din punct de vedere medical șansele sunt nule. Cei doi părinți au fost implicați activ în lucrarea lui Dumnezeu. I-am cunoscut deși de o perioadă ne întâlnim rar. Și-au pus tinerețea și talentul în slujba Lui. Nu au precupețit nici un efort în a duce Vestea Bună în orice loc. Acum ei așteaptă ca Dumnezeu să nu întârzie și s-o vindece pe Teodora.

Să le fim alături așa cum se cuvine. Să înălțăm o rugăciune sinceră pentru acest copil și să credem că Dumnezeu este același: ieri, azi și în veci. El să lucreze!

comentarii

  • Cu mult drag Cristi.
    Nu cred că am făcut ceva special, mi-am făcut doar datoria frățească. Domnul să lucreze în continuare.
    Ține-mă la curent.

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.