România Mare (nu partidul)

R

Sergiu S., un prieten cu care am împărțit bune și rele ani la rând, mă dojenește într-un comentariu publicat la postarea precedentă.

Istoricește are dreptate. Harta pe care am pus-o nu corespunde cu sintagma de români. Sărbătoarea de 1 Decembrie îi include și pe cei din actuala Basarabie. De menționat că în mintea mea românii de peste Prut sunt întotdeauna incluși… dar pe hartă nu apăreau.

Ca să corectez greșala va ofer link-ul trimis de preaalesul meu prieten. Intrați vă rog aici.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.