Concert de colinde: Grupul Hristic

C

Începând de joi, 16 decembrie, până joi, 6 ianuarie 2011, grupul Hristic din Spania va fi în România. Cunoscând dăruirea acestor oameni îi așteptăm cu drag să ne colinde. S-a născut Isus este numele concertului ce-l vor susține.

Vor proclama nașterea Mântuitorului în localități din România unde n-au mai fost încă. Vor fi însoțiți de slujitori ai Cuvântului. Vor împărți cadouri celor mici.

Dumnezeu să binecuvinteze acest proiect și să le dea spor în toate.

Vă prețuim!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.