„Colindătorii au sosit…”

C

V-aș colinda personal. Sincer mi-ar face mare plăcere. Am fost alături – măcar virtual – un an întreg, iar acum ar merita o întâlnire face-to-face. Dar, cum nu e posibil, mă limitez la a vă trimite un iutub. Viața noastră începe să fie tot mai jalonată de youtube-uri, așa că merg și cu prilejuri festive.
Melodia În seara de ajun este interpretată faici de Trio Royal & Mihaela Agache. Sper să vă placă, alături desigur de multe altele care ne umplu inimile de încântare. În special copiii – dar nu numai ei – trăiesc în această seară magică o așteptare plină de emoție. Știu că vor primi ceva, dar nu știu ce. Noi, ca și adulți, ar trebui să nu uităm că deja am primit mai mult decât meritam. Să ne întoarcem privirile spre Dumnezeu în clipele noastre de sărbătoare și să-L recunoaștem în cel mai mic detaliu.
Chiar dacă recurg la această variantă, vă asigur că inima îmi este plină de bucurie. Cu speranța că toți sunteți bine și savurați din plin ajunul Crăciunului, vă doresc un timp cu adevărat binecuvântat. Să vă fie El aproape, dar să vă fie aproape și cei dragi. Preaplinul sufletului să se reverse peste ceilalți, într-o înrâurire plină de candoare și duioșie. Fiți binecuvântați!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.