Când comerțul întâlnește arta

C

Mi se pare interesantă ideea. În incinta Operei din Paris, oarecum central, un restaurant de toată splendoarea. Modern și atragător, restaurantul este totuși o prezență insolită într-un astfel de spațiu. Această combinație ilustră de oțel și sticlă bombată va da probabil un farmec aparte edificiului.

Conservatorii vor fi probabil nemulțumiți. De ce să plusezi câștigul operei printr-o activitate comercială?! Și totuși, cred că ideea este salutară. Prezența agreabilă a restaurantului nu impietează cu nimic actul artistic.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.