Aniversare la Vestea Bună

A

Biserica Penticostală Vestea Bună din Beiuș împlinește azi doi ani. Nu sunt prea mulți, sunt anii de formare, dar foarte importanți. S-a scurs un timp în care membrii ei au reușit să se cunoască mai bine, să dezvolte prietenii și să privească înspre viitor. Putem vorbi deja de o comunitate bine închegată, cu o structură clară și o viziune ce se conturează tot mai vizibil.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru felul în care ne-a surprins în acești ani. Am asistat adesea la subtilitatea cu care a lucrat Dumnezeu, dar și la felul tranșant în care ne-a vorbit. Ne-am străduit să menținem Cuvântul Lui pe primul loc și să-l interpretăm cu acuratețe. Am încercat să construim relații traince și care să-L aibă în centru pe Hristos, Fratele nostru mai mare.

În calitate de pastor al acestei biserici urez și pe această cale viață lungă și manifestarea Duhului în comunitate. Sunt recunoscător tuturor care au făcut cel mai mic lucru pentru bunul mers al bisericii, crezând în răsplătirile veșnice ale Domnului. Să ne dea Dumnezeu ani mulți împreună și cât mai mulți oameni să-și găsească mântuirea în locul acesta. LA MULȚI ANI, Vestea Bună!

comentarii

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.