„Adevărul exclude prin definiție”

A

Pe Isus, pe care Îl cunosc și Îl iubesc, L-am întâlnit când aveam 17 ani. Dar numele și implicarea Lui în viața mea înseamnă acum infinit mai mult decât însemna când mi-am predat pentru prima oară viața în mâna Lui. Am venit la El pentru că n-am știut încotro s-o apuc. Rămân cu El pentru că nu doresc să merg în nicio altă parte. Am venit la El tânjind după ceva ce nu aveam. Rămân cu El pentru că am ceva la care nu vreau să renunț pentru nimic. Am venit la El ca un străin. Rămân cu El în părtășia cea mai intimă posbilă. Am venit la El nesigur de viitorul ce mă așteaptă. Rămân cu El, sigur în ce privește destinul meu. Am venit din tumultul strigătelor unei culturi cu 330 de milioane de zeități. Rămân cu El știind că adevărul nu poate include totul. Adevărul exclude prin definiție.

(Ravi Zacharias)

comentarii

  • si asta?

    Ghiță Mocan
    April 29 at 8:47pm · Oradea-Mare ·

    Dintre toate acțiunile în care se angajează inima omului, niciuna nu se pretează mai mult la abuzuri și manipulări ca activitățile religioase. (Ravi Zacharias)?????

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.