Puțină normalitate și Scriptură

P

Luați-vă aproximativ o jumătate de oră. Merită! Disonanțele multor cuvântări curente, elucubrațiile epocii Obama, sunt trase toate la mal de unul dintre cei mai onești dintre americani: Ben Carson. Sunt convins că i-ați citit biografia (bine vândută inclusiv în românește). Creștin practicant și medic strălucit, omul acesta uimește încă o dată cu ocazia unui mic dejun la Casa Albă.
Veți putea citi printre rânduri multă îngrijorare. Îngrijorare pentru America, dar nu numai. Veți putea auzi cum texte scripturale pot fi puse într-o lumină atât de aplicativă și ilustră. În timp ce Carson deplânge năruirea visului american, el ne oferă și o adevărată invitație. Este chemarea Cuvântului lui Dumnezeu, care rămâne același în fiecare epocă. O respectare a preceptelor lui Dumnezeu și o bună înțelegere a realității este obligatorie.
Iată o predică altfel într-un cadru pe care majoritatea îl vedem doar la televizor, dar unde acest om prezintă principiile Împărăției. Cinste lui!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.