Lansarea de la Oradea (reportaj)

L

Uneori lucrurile merg mai bine decât ai putea crede. Cu prilejul lansării oficiale a cărții Alături de Isus (2 aprilie), Credo TV și-a anunțat intenția de-a filma. Am primit cu bucurie inițiativa lor atât eu cât și conducerea editurii Societății Biblice. Dacă ar fi fost după mine, nu m-aș fi gândit la acest detaliu.
În fine, lansarea a trecut cu bine. Ca și autor am fost încântat de prezența unor oameni speciali. Luările lor de cuvânt m-au încurajat și m-au obligat totodată. După ceva timp, reportajul realizat de echipa de la Credo TV a ajuns „pe sticlă”. Nici acum nu știu exact ce arie de acoperire are această televiziune (exceptând internetul). Cert este că, din mai multe părți am auzit de impactul acestei știri. Oameni de departe și, mai ales, care nu mă cunosc personal, au fost determinați să caute cartea. M-am bucurat!
Acum, pentru că se află și în variantă de youtube, vi-l ofer și aici cu toată dragostea. Fac asta mai ales pentru cei care și-ar fi dorit să participe, dar n-au reușit. Veți putea cu acest prilej să vă înfruptați cât de cât dintr-un eveniment pentru care îi sunt recunoscător lui Dumnezeu. N-aș vrea să închei înainte de a le mulțumi, încă o dat, echipei Credo TV. Fără ei acest material n-ar fi existat!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.