Bucurie și sărbătoare

B

Sigur vocile și chipurile vă sunt cunoscute. Bill și Gloria Gaither, acest cuplu real și muzical de excepție, au strâns în jurul lor muzicieni de calitate. Concertele lor – acum deveniți The Gaithers Band – sunt populare, îndrăgite și motivatoare. În spatele unei prestații care-ți atinge inima se află o muncă titanică. „Băieții” vorbesc rar despre asta, însă nu e greu de dedus. Însă dincolo de profesionalismul incontestabil, surprinde bucuria perpetuă de pe fețele acestor cântăreți. Concertele lor te molipsesc de un entuziasm de lungă durată, îți arată că viața merită trăită și Isus merită iubit cu toată inima.
Iutubul ce vi-l propun depășește două ore… Știu, e prea mult pentru un… youtube. Dar, în timp ce poate faceți și altceva, vă recomand să-l lăsați… să curgă. Apoi, dacă aveți bunăvoință, lăsați-mi și mie aici câteva gânduri și trăiri. Să lăsăm ca bucuria Nașterii Mântuitorului să ne umple inimile. Asemenea păstorilor din câmpia Betleemului, să fim gata de a alerga la ieslea unde Pruncul ne așteaptă.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.