Zâmbetul săptămânii (10)

Z

Vă mai aduceți aminte? Nu aveam calculator, nici I-Pod, dar aveam un chef de joacă incurabil. Ne copilăream până la epuizare, într-o atmosferă ludică ce a devenit o pură nostalgie după… Era frumos!

comentarii

  • Faceam shimb de timbre (si de alte lucruri), jucam volei unu la unu sau doi la doi peste bara pentru batut covoarele, ne urmaream cu tubermanele, jucam fotbal in curtea scolii, sau tenis de picior pe unde apucam si alte si alte jocuri, faceam curatenie de primavara in fata blocului, jucam sah, table, remi etc. 🙂

  • În multe jocuri mă regăsesc, Alin. Aveam o poftă de viață, o voioșie și o încântare molipsitoare. Ce vremuri…

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.