Fiul risipitor

F

Materialul ce vi-l ofer a fost realizat de studentul Petrică Muntean și a reprezentat lucrarea de final la Colegiul Biblic Est-European.
Eu l-am găsit interesant și educativ. Trebuie, cred, să apreciem munca acestor tineri. Unii și-au pus deoparte ani buni din viață pentru a se perfecționa în domeniul media. Să-i ajute Dumnezeu să-și pună talantul în negoț!

The Prodigal Son from Petri Muntean on Vimeo.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.