Cerul iubirii

C

E o vară presărată cu nunți. După ce se cunosc, se îndrăgostesc și își dau seama că nu mai pot trăi unul fără altul, îi îndemnăm să se căsătorească. Cred că așa ar trebui să facem, mai ales ca slujitori. Virginitatea până la căsătorie – un principiu de altfel biblic – reclamă o anumită promtitudine în ceea ce privește căsătoria.
Iutubul de mai jos cred că este potrivit în acest cadru. Avem aici Un cer pentru doi, în lectura inconfundabilă a lui Adrian Pintea. Moderatorul unei emisiuni siropoase ar fi spus: Iubiți-vă mult

comentarii

  • Frumoase versuri, din pacate in ziua de azi romantismul nu mai e la moda..rar se aud asemenea cuvinte..mi se pare mie sau ¨Un cer pentru doi¨ se aseamana pe undeva cu¨ Luceafarul¨?

    • Cred că se aseamănă cu Luceafărul. Iar cât despre romantismul cel pe care de dispariție… subscriu.

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.