Eticheta

Dorin Druhora

D

Vremea poeziei

Emisiunea Stropi de rouă se difuzează duminica dimineața la RVE Oradea. La acea oră – pe la 9.30 – majoritatea creștinilor ce se respectă sunt la biserică (sau în drum spre). Fără să țin neapărat, m-am trezit implicat puțin în acest proiect. Într-o discuție cu Angela Gherasim despre limbajul poetic, i-am vorbit despre anumite aplecări ale mele. Așa a venit în discuție poetul Ioan...

Gânduri pentru regi și regine

Nu știam că și Marcel Iureș a recitat meditația Dacă vrei să fii rege… Iutubul de mai jos, pe care vi-l recomand călduros, l-am primit de la Dorin Druhora; el însuși mare iubitor de poezie și profunzime.

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.