Eticheta

mașină

m

Zâmbetul săptămânii (21)

Destul de indecis, nu?! Să fi și pe mare și pe uscat în același timp… iată totuși o performanță la care nu m-am gândit. Hotărât acest șofer… nu glumă!

Zâmbetul săptămânii (20)

Se dovedește încă o dată că românul se descurcă. Dezinvolt și concentrat, el înțelege mai mult ca alte nații să aibă inițiativă și simț practic. Bine că n-a pus-o pe un taburet…

Zâmbetul săptămânii (19)

Deși nu pare a fi 4×4 a reușit-o destul de bine. Nu mă gândeam că într-un astfel de cadru se poate face o acrobație de genulă asta. Great!

Zâmbetul săptămânii (4)

Dacă puneau captura în portbagaj nu i-ar fi crezut nimeni, dar așa…. Triumfători și temerari se întorc acasă cu marfa la vedere. Bravo!

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.