Turda, Madrid și retur

T

Dând curs unei invitații mai vechi, mâine seară la ora 18.00 voi sluji la Biserica Penticostală Nr. 1 din Turda. Va fi o bucurie să-mi redescopăr doi dintre foștii studenți (Adi și Sami), care trudesc în lucrul Domnului.

Prima dată am fost în această biserică într-o situație dramatică. Doi studenți de la Colegiul Biblic Est European, Sergiu și Magda, plecaseră la Domnul. Încă nu împliniseră un an de căsătorie. Mi-a fost dat să văd multă durere acolo. Acum merg într-o cu totul altă ipostază. Cred că Dumnezeu ne va da izbândă și mulți oameni vor auzi Vestea Bună.

Apoi, vineri (foarte dimineață) voi zbura spre Madrid. Plec din Cluj cu o escală în Capitală, pentru a ajunge pe la amiazi la destinație. Sfârșitul de săptămână din ce-l voi petrece în Spania este destul de încărcat.

Vineri seara și duminică dimineata două programe dedicate vieții de familie, iar sâmbătă va fi obișnuita întrunire regională de tineret. Duminică seara va fi o seară obișnuită de evanghelizare în care se așteaptă ca mulți români să vină la închinare.

Luni seara târziu voi reveni acasă. Va fi ultima ieșire din țară din anul acesta. Fie ca mâna bună a Domnului să fie peste mine și să-mi dea har. Să-i găsesc cu bine pe frați și să putem avea o părtășie cu adevărat rodnică.

comentarii

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.