Spre Târgoviște via Tinca

S

În astă dupămasă, împreună cu soția, plecăm spre Târgoviște. Acolo ne așteaptă o Conferință de tineret organizată de Biserica Penticostală Efraim.

În drum, preț de două ore, vom opri la Biserica Penticostală din Tinca unde este organizată o întâlnire cu copiii din bisericile evanghelice din zonă. Va fi o plăcere credem să fim alături de ei, mai cu seamă că și Carina (fiica noastră) ne însoțește. Ne dorim un timp binecuvântat și care să atingă inimile sincere ale copiilor. Vom fi alături de învățătoarele de Școală Duminicală de la Biserica Filadelfia (Oradea). Ele au pregătit deja o sumedenie de jocuri biblice pentru mezinii așteptați.

Apoi vom pleca spre Târgoviște. O întrunire demult pregătită și la care se așteaptă mulți tineri din oraș și din împrejurimi. Partea muzicală va fi asigurată de Adi Gliga, unul dintre cântăreții cu care îmi face plăcere să slujesc. Are mesaj, este melodios și în același timp provocator. Tinerii sunt încântați să-l asculte și să-i cânte melodiile.

În fine, urmează întoarcerea. Presimțim deja oboseala ce ne va copleși, dar și satisfacția de a fi fost la îndemâna Domnului în aceste zile. Duminică dimineața voi fi prima parte a programului la Vestea Bună (Beiuș), iar în a doua parte la Speranța (Ștei). Sfârșitul de săptămână se va încheia cu un program complet la Vestea Bună unde – pentru a V-a oară – vom creiona ilustrul portret al lui Isus.

Fie mâna Domnului peste noi și peste toți cei cu care ne vom întâlni. Compania soției în această lungă călătorie îmi prinde bine. Pe curând! (Next week)

comentarii

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.