Ravi Zacharias (tot mai mult) în românește

R

Nu s-a scurs prea mult timp de la conferința cu Ravi Zacharias de la Sinaia. Nu știu dacă anul acesta va aduce un eveniment mai însemnat în spațiul evanghelic autohton. Ravi a convins încă o dată și a motivat sutele de participanți.

Ca un ecou al acestui eveniment, listez mai jos titlurile cărților deja traduse în românește:

1. Strigătele inimii

2. Poate omul să trăiască fără Dumnezeu

3. Naștere din nou sau renaștere

4. Rațiune și senzualitate

5. Mielul și Fuhrerul

6. Lotusul și crucea

7. Izbăvește-ne de rău. Restaurarea sufletului într-o cultură ce se dezintegrează.

8. Eu, Isaac, mă căsătoresc cu tine, Rebeca

Toate aceste titluri merită o atenție aparte. Cu ajutorul Domnului vreau să fac asta de-a lungul următoarelor săptămâni. Cred că cititorii români sunt binecuvântați având tot mai multe cărți cu această nobilă semnătură: Ravi Zacharias.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.