Mult aplomb, puțină gramatică

M

Dacă nu l-ați citit încă, vă rog luați-vă acest răgaz. E vorba de un articol scris de d-l Andrei Pleșu în Dilema veche despre forumiștii din spațiul virtual. Intitulat Indicații prețioase, materialul are tot ce-i trebuie: umor fin, analiză lucidă și concluzii rezonabile.

Dacă tot e la modă să fii mai online ca niciodată iar numărul comentatorilor crește exponențial, de ce nu am citi și o cronică în acest sens. Lectură plăcută!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.