Ion Vianu la Profesioniștii

I

Grație unui cititor atent, Laurențiu, sunt informat că Eugenia Vodă și-a făcut site. Bucuria este că și-a postat arhiva emisiunii Profesioniștii. Deși transmisă pe la miezul nopții, emisiunea aceasta reușea să suscite mereu interesul. Cu invitați aleși pe sprânceană, cu o atmosferă jovială dar profundă în același timp, Eugenia Vodă reușește să facă dintr-un simplu interviu o capodoperă. Regret scandalul în care a fost târâta în ultima vreme, dar contez pe inteligența și răbdarea ei.

Pentru că tot am postat recent câte ceva despre Ion Vianu, vă recomand emisiunea ce-l are ca invitat. Vizionare plăcută!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.