Cu ucigașii în mașină

C

După ultimele investigații, criminalii se pare că au călătorit împreună cu Adrian și Timotei Blaga. Camerele de supraveghere au înregistrat mașina pe o porțiune de drum, o vânzătoare depune și ea mărturie. Indivizii coborâseră să-și cumpere câte ceva. Apoi urcaseră din nou în mașină, iar camerele i-au pierdut pentru că ieșiseră deja de pe carosabil. Nimeni nu mai știe nimic, decât consecințele ce ne vor fi șocat pe toți ceva mai târziu.
Dacă ipoteza se confirmă, atunci ne aflăm în fața unui caz înspăimântător și totuși clasic. Cam toate crimele atroce se consumă după ce criminalul și victima petrec un timp împreună. Exista, în prealabil, un soi de încredere reciprocă. Or, tocmai această încredere face, în cele din urmă, crima posibilă. Această presupusă însoțire ne înfioară o dată în plus. Mașina pastorului fusese pentru o vreme o caravană a convivialității, iar apoi, brusc, a devenit un teatru al morții. Cutremurător!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.