Vestea Bună transmite live

V

Deși o făcea și până acum, Biserica Penticostală Vestea Bună din Beiuș transmite live la o calitate superioară (Live Stream). Puteți viziona programele obișnuite ale bisericii (miercurea, ora 18.00; duminica, 09.00 respectiv 17.00). Adresa este aceeași: http://www.vesteabunabeius.ro/

Vă așteptăm cu drag. Vă invităm de asemenea să semnalați această posibilitate și celor care din motive obiective nu pot participa la programele unei biserici. Fiți binecuvântați de Domnul!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.