Un zâmbet pe săptămână (2)

U

La acest sfârșit de săptămână vă propun o atmosferă cordială și tihnită. O întâlnire între vecine, la o cafea. Tarele bătrâneții își spun și ele cuvântul…

comentarii

  • Fr. Mocanu

    Sunt din Constanta si in mai 2010 am avut placerea de a va urmari in direct la biserica „Speranta”, Oradea… eram in concediu la socri.
    Probabil nu va mai amintiti acea seara. Am plecat de acolo cu bateriile incarcate 🙂
    „Intalnirea care vindeca” : prejudecata, vinovatia, frustrarea si banalitatea …era predica … iar daca a-ti vazut un tanar care a stat numai cu capul plecat in telefonul mobil acela eram eu caci am notat aproape toata predica :)… aveti un umor deosebit chiar daca aici pe blog nu prea atingeti aceasta latura.

    Felicitari pt. lucrarea care o faceti !

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.