Seară de rugăciune: Vestea Bună

S

Vineri, 12 noiembrie, ora 20, Biserica Penticostală Vestea Bună din Beiuș, organizează o seară de rugăciune prelungită. Este un prim eveniment de acest gen după mai bine de jumătate de an de la deschiderea bisericii.

Vom avea împreună cu noi și un grup de tineri din Biserica Filadelfia din Oradea. Sunt tineri care ne-au mai vizitat și care deja au relații de prietenie cu cei de acolo. Vor veni, probabil, și musafiri din bisericile din jur.

Vă așteptăm la Beiuș, str. 1 Decembrie 1918, nr. 49-51. Vom încerca să urmăm îndemnul apostolului făcând tot felul de rugăciuni. Ne dorim să mijlocim pentru cauze speciale, inclusiv pentru țară. Credem că Dumnezeu ascultă rugăciunea și ne va binecuvânta cu un timp special.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.