Schimbarea la față… a blogului

S

După cum vedeți, m-am schimbat la față. Virtual, dar tot am făcut-o. Vechea înfățișare a blogului meu era deja destul de rudimentară. Apoi, sub aspect tehnic lucrurile erau mult rămase în urmă, iar adaptările deveniseră imperios necesare.

Sper din suflet să vă placă. Sper să-l găsiți mult mai prietenos și mai comod. Eu am rămas același, postările vor apărea cum v-am obișnuit, doar că se vor încadra mai bine în decor. Am pledat pentru simplitate, fără multe ornamente și culori, considerând că așa este mai potrivit. Aici eu lucrez cu informații de tot felul, iar conținutul ideatic al blogului atrage cititori interesați. Mereu am contat pe o pleiadă de cititori fideli care îmi urmăresc ideile iar apoi le ajustează și le comentează decent.

Noutățile le veți găsi întotdeauna în partea de jos a primei pagini (centru), unde va apărea mereu: CORAM DEO RSS. De o parte și de alta veți găsi etichetele cele mai folosite în scrierea articolelor, precum și ultimele comentarii ale dvs. Faptul că deja s-au adunat sute de eseuri consistente, postări care la vremea lor au atras atenția, m-a obligat într-un fel să le ofer o casă nouă. Acum sunt mai bine clasificate, dar au parte de o vizibilitate mai bună și mai rapidă. Apreciez ca sunteți prin preajmă și vă asigur că voi rămâne și eu…

comentarii

 • Felicitari! Imi place ceea ce vad si ma bucur ca ramaneti in pas cu schimbarile si nu ezitati sa va „updatati” ( de la romanescul / terestrul a adapta :))
  Multe dintre eseuri merita recitite si readuse in atentia cititorilor. Cu asta va putem ajuta noi. Mult spor si calitate in tot ceea ce faceti.
  Darius Cornean – redactor-sef pasi.ro

  • Faptul că-mi scri mă încurajează, Darius.
   Mulțumesc mult de aprecieri. Încerc să fiu prezent și pe aici cât mai mult, dar mai ales cât mai bine.
   Fie Domnul cu noi!

  • Mă bucur că-ți place.
   Odată cu schimbarea grafică vine în urmă și una de conținut; în sensul că-mi propun să abordez o gamă mai largă de subiecte.
   Fii binecuvântat!

 • Intr-un site de profilul celui facut de tine, conteaza foarte mult „lejeritatea” accesarii informatiei postate iar site-ul raspunde acestei cerinte ceea ce este foarte bine. Felicitari !
  Ti-as recomanda inserarea unor plugin-uri facebook/google+/twitter, care sa distribuie articolele postate de tine. Ar fi mai la indemana ca cel ce citeste vreun articol, sa poata transmite informatia citita la cat mai multi prieteni.
  Te urmaresc si-ti citesc postarile (chiar daca nu apuc sa raspund la ele de multe ori). Esti o binecuvantare pentru mine.

  Fii binecuvantat tu si casa ta !

  • Mă bucur să pot fi o binecuvântare. Cred că la asta suntem chemați.
   Acum se lucrează la detaliile respective (plugin-urile). Sper cât de curând să fie optimizat site-ul si sub acest aspect.
   Fie Domnul cu tine.

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.