S-a scurs un an…

S

S-a scurs un an deja de la deschiderae Bisericii Penticostale Vestea Bună din Beiuș. A fost un an de multe binecuvântări și părtășii minunate. A fost un an de prezență tainică a lui Dumnezeu. A fost un an de zidire și învățătură.

Alături de întreaga comunitate am trăit emoțiile unui nou început. Am fost bântuiți de temeri și dileme, dar toate acestea s-au topit într-o autentică încredere în Hristos. El este Capul Bisericii.

Azi la Vestea Bună este sărbătoare. Ne aducem aminte de începuturi și ne ajutăm pentru aceasta de montaje video. Ne aducem prinosul de recunoștință înaintea Domnului, dar privim și spre viitor. Privim cu liniște și speranță: biserica e a Domnului.

Ne dorim să rămânem în El și să fim relevanți. Ne dorim să ne maturizăm tot mai mult și să-L cunoaștem pe El tot mai bine. Doamne ajută, Doamne dă izbândă!

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.