Rugăciunea săptămânii (95)

R

Doamne, Te rog să mă ajuți ca în aceste perioade dificile ale relațiilor mele să-mi amintesc că e mai important să fiu o persoană integră decât să am dreptate; că a a vea o relație cu o altă persoană umană este un dar prețios care trebuie manevrat cu multă atenție; că cel mai mare dar pe care îl pot oferi altei persoane este să mă dăruiesc pe mine însumi – chiar cu toată fragilitatea mea și cu toate durerile mele; că adevărata iertare și împăcare începe cu mine și că ea provine dintr-un spirit smerit și o inimă pocăită; că după ce am făcut tot ce am pututt pentru a reface o relație ruptă trebuie să mă încred în Tine în ce privește rezultatele și să refuz să acționez cu amărăciune sau cu dorință de răzbunare dacă trebuie să renunț la acea relație.

Doamne, adu-mi aminte din nou și des că la sfârșitul zilelor mele pe pământ, succesul meu în relații nu se va măsura prin numărul relațiilor pe care le-am avut, ci prin calitatea celor pe care încă le mai am.

(Randy Carlson)

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.