Rugăciunea săptămânii (92)

R

Misteriosule Suveran, astăzi îmi pare un lucru atât de zadarnic să-Ți vorbesc! Umilirea distruge un suflet mult mai lesne decât tortura. Azi-dimineață, anchetatorul mi-a cerut să deschid gura. Este un lucru care ni se cere să-l facem destul de des pentru ca autoritățile să se convingă dacă nu cumva vreun deținut a ascuns în gură o otravă. Însă de data aceasta, când eu am deschis gura, ofițerul mi-a scuipat în ea și eu am înghițit scuipatul lui. Apoi mi-a poruncit să îngenunchez. Urina lui caldă mi-a curs pe față. Oh, Domnul meu!

(Richard Wurmbrand)

comentarii

  • Oh,Domnul meu!
    Un oftat adanc,un suspin de o profunzime enorma,atat de enorma pe cat a fost si caracterul acestui mare om al Lui Dumnezeu.
    O rugaciune model,atat prin simplitate cat si prin sinceritate,un strigat dintr-o inima suferinda(se pot vedea lacrimile care brazdau fata fratelui Richard,citind intre randurile acestei rugaciuni)

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.