Rugăciune (89)

R

Tată, Îți mulțumesc că atunci când am devenit copil al Tău, ai dat viață duhului meu. Până atunci eram mort din punct de vedere spiritual. Îți vorbeam, dar nu știam sigur dacă mă asculți; nu știam dacă aveam să primesc vreun răspuns din partea Ta. Doamne, Îți mulțumesc că nu ai vrut ca lucrurile să rămână așa. Îți mulțumesc că mi-ai dăruit o nouă dimensiune a părtășiei cu Tine.

(David Pawson)

comentariu

  • Frumoase cuvinte!
    In ce carte a lui se regasesc?

    (Tot pun astfel de intrebari, deoarece am multe carti ale celor citati de dvs, si vreau sa vad daca am respectivele carti, ca fiu atent sa regasesc contextul acestor vorbe)

    Vad ca ne ca ne cam potrivim la gusturi… 🙂

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.