Rostiri de Ziua Mulțumirii

R

O zi importantă pentru Biserica Penticostală Vestea Bună (Beiuș). Cu întreaga comunitate am adus mulțumiri Domnului pentru întreaga Lui binefacere. Cu gândul la binecuvântările de sus, dar și la cele de jos, ne-am îndreptat rugăciunile către Binefăcătorul nostru.

În cadrul programului prezentat de copii, Paul și Carina au recitat două poezioare. Vi le redau mai jos în nădejdea că sunt ziditoare și poate unii părinți le vor prelua.

Îți mulțumim (Carina):

Îți mulțumim Preasfinte Tată

De grija care ne-ai purtat

De roada binecuvântată

Cu care ne-ai îndestulat.

Și te rugăm de-a Ta iubire,

De paza ochiului Tău blând

Și de cereasca Ta-ngrijire,

Să nu ne lași lipsiți nicicând.

Cine seamănă (Paul):

Cine seamănă iubire

Să culeagă fericire.

Cine seamănă cântare,

Să culeagă desfătare.

Doamne fă-mă iubitor,

Bucurie tuturor.

Doamne fă-mă cântăreț,

Veșnicelor frumuseți.

Că-n iubire și-n cântări,

Sunt cele mai sfinte stări.

Și din ele cresc mereu,

Roduri dulci lui Dumnezeu.

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.