PROFIDES în Bihor

P

Am plăcerea să vă anunț că, de vineri până luni, grupul muzical Profides ne vor fi alături, în Bihor. După spusele lor, Bihorul este locul unde se simt cel mai bine. De ultima lor vizită îmi amintesc cu drag. Am slujit împreună la Vestea Bună (Beiuș), am avut ore întregi de părtășie în afara programelor și ne-am împrietenit pe termen lung.

Acum, băieții de la Profides se reîntorc printre noi. Vor sluji la trei seri speciale de tineret după cum urmează:

  • Vineri seara, Biserica Tabor (Oradea);
  • Sâmbătă seara, Biserica Vestea Bună (Beiuș)
  • Luni seara, Biserica Maranata (Oradea)

Ca un intermezzo, întreaga duminică vor sluji la Vestea Bună (ora 9.00, respectiv 16.00). Sunt aștepați cu drag și cred că și lor le va prinde bine. Le apreciez originalitatea și ușurința cu care schimbă registru sub aspect melodic. Deși extrem de tineri, muzica lor este deopotrivă jovială și profundă. Sunt pretențioși cu ceea ce fac, dar și plini de pasiune. Am convingerea că povestea trupei lor poate fi un exemplu și pentru alții.

În cazul în care sunteți prin zonă nu ezitați să ne fiți alături. Dacă nu, vă invităm să ne urmăriți live pe www.vesteabunabeius.ro

Scrie un comentariu

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.