Printre eroi…

P

Vă invit să vizionați discursul de deschidere a expoziției Despre mărturisirea lui Hristos în temnițele comuniste. A avut loc la Biblioteca Academiei din Cluj, iar intervenția lui Radu Preda a fost sarea și piperul…

comentarii

  • Sunt unul din admiratorii lui Radu Preda si particip la cursurile lui. Nu stiu de ce nu s-a anuntat acest eveniment. Ah.

  • Eu am propus chiar la Betel. Dar probabil ca nu intereseaza asa ceva. Desi dimensiunea teologiei sociale pe care el o tot cerceteaza si impartaseste imi pare ceva de o actualitate si de o nevoie de ne neglijat, mai ales pt crestinii care se dau autentici.

    • Poate nu ar fi rău să încercăm într-un spațiu public. Bisericile au într-adevăr o anumită reticență. Ideea merită repusă pe tapet.

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.