Premiat fără să știu

P

thymos-71Azi, cu ocazia lansării cărții Alături de Isus, Alin Cristea mi-a înmânat premiul Thymos pentru Bloguri Evanghelice. Internaut slab, după cum se vede, nu am observat isprava… deși mă privea oarecum. După cum apăruse pe blogul România Evanghelică, câștigasem la rubrica Postarea anului, cu eseul: Puiul de dac: varianta zbuciumată. Interesant!

Nu mică mi-a fost surpriza observând și ceilalți doi câștigători. După cum observați pe pliant, pentru blogul anului 2013 îl avem pe Emanuel Conțac (vaișamar), iar pentru declarația anului pe Laurențiu Balcan. De amândoi mă leagă prietenii diferite, dar consistente. Și încă ceva: toți trei suntem din spațiul penticostal, deși cu deschideri transconfesionale. Mă simt onorat să fiu în compania celor doi menționați și-i felicit din inimă.

Ajunse la ediția a VII-a, sper ca Premiile Thymos să își continue misiunea. Desigur că multe ale postări din blogosfera evanghelică ar fi putut lua premiul. Sunt mulți dintre noi care scriu îngrijit și articulat. Le doresc să se evidențieze în anii ce vin, iar în ce mă privește îi voi susține și aprecia. Mulțumesc, Thymos!

comentarii

  • Uite, de asta va urmaresc, frate! 🙂
    Pacat ca la capitolul feedback inca nu excelati! 🙂
    Dar, poate se va rezolva si asta! 🙂

    • Mulțumesc pentru motivul oferit. Mă onorează să știu de ce mă urmărești. Faptul că nu excelez la feedback… așa este. Văd eu cum pot s-o dreg.
      Domnul fie cu tine!

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.