Muzică, nu zgomot! (3)

M

Am cunoscut-o pe Daniela Codoban la finele anului trecut, într-un weekend de evanghelizare. În acele seri cânta împreună cu grupul Hristic, dar a avut și câteva prestații individuale. Mi-a fost suficient să-i remarc înzestrarea vocală, dar și pasiunea pe care-o pune în interpretare. Înțelegeam pe atunci că e parte din trupa Leviții și că sunt aplecați spre muzica de închinare. După informațiile mele Daniela este împreună cu soțul ei în Austria pentru o vreme, dar nu își îngroapă talantul. Cred că melodia Lumini în noapte o reprezintă mai bine decât oricare alta… sau cel puțin în felul acesta o percep eu. Să-i dea Dumnezeu multă inspirație în continuare!

comentarii

 • Va multumesc mult pentru aceasta descriere frumoasa.

  In viata cand iti doresti un lucru si sti k tu singur nu ti-l poti obtine,atunci cand ti-l da cineva …poate si gratis,,il pretuiesti mai mult…asa si cu vocea mea si cantatul,,,, stiti povestea mea, eu nu puteam canta si am primit voce de la Domnul….o pretuiesc si slavesc pe Domnul cu ea k de la El o am….

  Cateva cuvinte despre melodia ”Lumini in noapte”.. piesa aceasca sa nascut din dorinta k oameni din jur sa se trezeasca si sa isi aduca aminte k trebuie sa luminam in aceasta lume,sa se vada ca Hristos traieste in mine, aparent pare o piesa simpla… dar daca privimi profund in ea o sa ii intelegem sensul. intr-o seara mergand pe strada,erau aprinse becurile care luminau drumul, privind cum becurile luminau drumul meu in intuneric s-a nascut piesa ”Lumini in noapte” sa luminam in intuneric ca si un far in miezul nopti….. sa ne ajute Domnul pe toti..amin fiti binecuvantat cu intreaga familie.

  • Nu trebuie să-mi mulțumești, nu cred că am făcut decât ce trebuia să fac.
   Eu îți mulțumesc pentru lămuririle aduse.
   Fii binecuvântată.

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.