Ispravă românească

I

Se numește Florentin Tucă, este un avocat de succes și recent a obținut o disctinție inedită. În cadrul galei The Lawyer European Awards 2012, i s-a decernat premiul pentru Managerul Anului în Europa. Este cea mai înaltă distincție de acest gen și, potrivit organizatorilor, l-a primit pentru ritmul neobosit și modelul inspirațional de management.

Pentru a fi corecți până în detaliu, Florentin Tucă este fondatorul Tucă Zbarcea & Asociații, care a dat dovadă de un profesionalism înalt în branșă. De menționat calitățile remarcabile de lider, viziunea strategică și tenacitatea imbatabilă. Omul acesta a învins pentru că a muncit, a fost competitiv și a înțeles să se înconjoare de oameni competenți.

Cred că ar trebui să ne bucurăm la o asemenea veste. Un alt român învinge. Învinge într-o lume a competiției, unde săbiile se ascut mai tare decât am crede. Această victorie este și o încurajare. Mulți alți conaționali harnici și competenți pot spera la astfel de distincții. Doamne ajută!

 

comentarii

De Ghiță Mocan

Ghiță Mocan

Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui. Alături de soția mea Magdalena, cresc doi copii adorabili: Paul și Carina. Predau teologie, dar preocupările mele intelectuale dezertează în multe alte zone. O bună parte din ele – ca și inevitabilele curiozități – le veți găsi în conținutul acestui site. Locul virtual în care tocmai vă aflați mă reprezintă, cu toate frământările și modestele mele aprecieri.